‘Gordon heeft nieuwe Zuid-Afrikaanse liefde’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Gordon heeft in zijn vijftig jaar durende leven nog nooit de ware liefde gevonden. Hij heeft meerdere serieuze relaties gehad, maar eindigt altijd weer alleen. Gelukkig is de presentator zijn vertrouwen in de liefde niet verloren, en is hij weer opzoek gegaan naar een nieuwe partner. En met succes.

Zuid-Afrika

Dat beweert tenminste een bron aan weekblad Story. ,,Gordon is erg gelukkig op het moment. Hij heeft een leuke man ontmoet in Zuid-Afrika. Het is fijn om hem weer zó verliefd te zien.” De bron benadrukt dat Gordon het afgelopen jaar het erg moeilijk heeft gehad. Daarbij bedoelt hij waarschijnlijk de bewogen ‘relatie’ met de jonge arts Kevin. De spanningen tussen hen liepen zo hoog op, dat er een rechtszaak aan te pas moest komen.

Samen met zijn nieuwe overwinning hoopt Gordon in het appartement boven een nieuwe vestiging van The Burger Room te gaan wonen. Toch is het niet zeker dat ze in de Amsterdamse woning kunnen trekken, want bewoners van de straat zijn tegen de komst van The Burger Room. Met een brief hebben ze geprotesteerd. Daarin schrijven de buren dat ze zich zorgen maken over geluidsoverlast, die mooie zomeravonden kan verpesten.

Charme

,,Er zijn altijd buren die klagen als die mogelijkheid geboden wordt”, zegt de bron tegen Story. ,,Gordon kennende zal hij met zijn charme wel een ludieke draai aan de protesten geven en zorgen dat alles ‘reg kom’, zoals ze in Zuid-Afrika zeggen.”

 

Tags

AMSTERDAMGORDONPARTNERRELATIEVRIENDWONINGZUID-AFRIKA

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck