Gordon houdt geen vrienden over in de showbizz: ‘Alleen Patricia Paay’

Gordon is van al zijn vrienden af
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Gordon heeft de afgelopen jaren met een hoop showbizzcollega’s ruziegemaakt. Wanneer hij de vraag krijgt wie van zijn collega’s hij nog tot zijn vriendenkring rekent, noemt Gordon slechts één naam. ,,Ik heb heel goed contact met Patricia Paay.”

Gordon heeft geen behoefte aan een nieuwe man in zijn leven, maar hoe zit het met zijn vrienden? In een interview met weekblad Story wordt Gordon gevraagd of hij nog showbizzcollega’s heeft die hij tot zijn vriendenkring mag rekenen. En dat zijn er niet veel.

Alleen Patricia Paay

De enige naam die Gordon noemt is die van Patricia Paay. ,,Wij hebben al meer dan dertig jaar een sterke en warme band”, antwoordt Gordon. ,,Zijn beiden doorgewinterde artiesten, hebben veel meegemaakt en hebben het hart op de tong. Ook voelen we ons vaak niet begrepen, omdat we soms de vreemde eend in de bijt zijn.”

Gordon vraagt zich vaak af of dit vak wel geschikt voor hem is. ,,Daar hebben we het dan over: zijn Patricia en ik wel geschikt voor dit vak? Omdat we zo gevoelig, eerlijk en open zijn. Daar is zo ongelóóflijk misbruik van gemaakt”, vervolgt hij. ,,Dat heeft me wel veranderd. Ik zal altijd eerlijk blijven, maar ben een stuk minder open dan vroeger. Ik houd veel voor mezelf.”

Vriendschap met Glennis alweer bekoeld?

De vriendschap met Gerard Joling is al langer bekoeld, maar hoe zit het met Glennis Grace? Gordon en Glennis doken samen de studio in voor het nummer Aan de andere kant van de heuvels, dat op de nieuwe plaat van Gordon staat. Glennis had niet getwijfeld toen ze werd gevraagd voor het duet. ,,Gordon is er altijd voor me geweest. Hij is een soort vaderlijk figuur voor me”, zei ze onlangs. Dat Gordon Glennis niet rekent tot zijn vriendenkring zorgt voor vragen. Is de vriendschap nu alweer bekoeld?

Tags

GORDON

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck