Gordon in rouw

Door: Lies Jansen
09-01-2021

Zanger Gordon Heuckeroth deelde afgelopen vrijdag een emotioneel overlijdensbericht op zijn Instagram. ,,We waren op slag verliefd op elkaar. Wat een vrouw, wat een mooi en rijk leven en vooral wat een humor”, schrijft Gordon in zijn bericht.

De populaire Ronny

De artiest maakte duidelijk in rouw te zijn door het overlijden van Ronny, één van de populairste deelneemsters van het programma ‘100 jaar jong’. ,,Ik ben zeer vereerd geweest haar te hebben mogen leren kennen”, schrijft Gordon verder in zijn bericht. ,,Ze is vannacht rustig heen gegaan zoals ze wilde. Onvergetelijk en voor altijd in mijn hart, welke ze had geschilderd voor me en hier in mijn kast prijkt als teken van onze ‘liefde’. Rust zacht lieverd.”

Refereert aan alcohol

Niet veel later na het delen van het overlijdensbericht, refereert Gordon op zijn Instagram aan alcohol. De zanger is al een geruime tijd clean, maar zijn periode zonder alcohol en drugs is helaas niet zonder slag of stoot verlopen. Tijdens de coronacrisis had de zanger een terugval, na een periode van tien maanden clean. Met humoristische ondertoon maakt Gordon duidelijk een grote angst te hebben voor slijterijen die gesloten zijn.

Bron: Instagram Gordon

Meer DenD