Gordon in tranen: ‘Ik ben getraumatiseerd’

Gordon helemaal stuk
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Liefdesverdriet, een auto-ongeluk én een stormvloed aan kritiek: Gordon heeft een zwaar jaar achter de rug. ,,Het is niet niks wat ik allemaal mee heb gemaakt. Ik ben gewoon getraumatiseerd.”

Gordon maakte onlangs zijn muzikale comeback, maar vanwege alle negatieve reacties heeft hij alweer besloten de stekker eruit te trekken. En dat terwijl het voor Gordon al een zwaar jaar was. Zo zag hij zijn relatie met Gavin Rozario stranden en kreeg hij een auto-ongeluk.

‘Moeilijk’

,,Er zijn dagen bij dat het nog steeds moeilijk is”, vertelt Gordon aan weekblad Weekend. ,,Ik bedoel, het is niet niks wat ik allemaal mee heb gemaakt. Zoals het auto-ongeluk, waardoor ik een half jaar uitgeschakeld ben geweest. Noem alles maar op, relaties die voorbijgaan. Ik heb in zes jaar meegemaakt wat iemand anders in zijn hele leven misschien niet eens meemaakt.”

Getraumatiseerd

Vooral op momenten dat hij alleen is heeft hij het zwaar. ,,Ik zat gister een film te kijken en daar kwamen heel heftige scènes in voor. Dan barst ik in tranen uit en zet ik het af. Omdat ik het gewoon niet aankan. Dat is heel heftig. Ik ben echt getraumatiseerd”, legt Gordon uit.

Financiële problemen

Tegelijkertijd gaan er geruchten rond dat de zanger niet alleen privé, maar ook financiële problemen heeft. De jaarcijfers van zijn koffietent Blushing in Amsterdam zijn net bij de Kamer van Koophandel gedeponeerd, en die liegen er niet om. Volgens weekblad Party, die de cijfers heeft ingezien, blijkt dat Gordon bijna een schuld heeft van bijna een miljoen euro.

Tags

GORDON

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck