Gordon is 20 kilo afgevallen: ‘Ik eet wel M&M’s’

Gordon is 20 kilo kwijt
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Gordon heeft de afgelopen tijd zijn leven drastisch omgegooid. Hij is een aantal maanden geleden opnieuw de strijd aangegaan tegen de overtollige kilo’s en is inmiddels al 20 kilo kwijtgeraakt. Toch eet hij zo nu en dan ook iets lekkers: ,,Gisteren heb ik een hele zak M&M’s gegeten.”

Pas enkele maanden geleden liet Gordon weten het roer om te gooien en afscheid te nemen van de extra kilo’s. Eind april liet hij weten vijf kilo kwijt te zijn geraakt en inmiddels is hij nog vijftien kilo afgevallen. En dat betekent dat hij zijn doel om twintig kilo af te vallen, heeft behaald.

20 kilo kwijt

,,Dit is dus hoe -20 kilo eruitziet”, vertelt Gordon in een video op Instagram. Hij staat voor een spiegel in een kleedkamer in Amsterdam en laat zien dat al zijn overtollige kilo’s als sneeuw voor de zon zijn verdwenen. ,,Ik kan niet zeggen hoe blij ik ben.”

Hele zak M&M’s gegeten

Gordon volgt een dieet waarbij hij alleen dierlijke producten eet. ,,Het is wel even een dingetje, want ik ben dol op vegetarisch en ik ben de afgelopen jaren ook stukken minder vlees gaan eten. Dit is dus volledig de andere kant op”, vertelde hij eerder op Instagram.

Toch heeft ook hij wel eens ‘cheatdays’. ,,Ik moet zeggen dat ik gisteren naar de bioscoop ben geweest en een zak M&M’s heb leeggegeten. Dus ja, ik cheat af en toe wel”, geeft Gordon toe. ,,Maar ik ben zo ontzettend trots en blij dat het er allemaal af is. Dat mijn kleertjes weer lekker zitten en dat ik eindelijk een soort levensstijl heb gevonden die helemaal bij mij past.”

Tags

GordonGordon Heuckeroth

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie