Gordon is kritiek volgers zat: ‘Opsodemieteren dan’

Gordon is kritiek volgers zat
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Gordon is het zat om voortdurend kritiek over zich heen te krijgen op Instagram. Wanneer hij opnieuw commentaar krijgt van een volger, bijt hij van zich af. ,,Opsodemieteren dan.”

Gordon emigreerde vorig jaar naar Dubai om lekker tot rust te komen. Toch lijkt de negativiteit die hij in Nederland ervoer, hem te blijven achtervolgen in Dubai. Hij is druk bezig om af te vallen, iets wat hij graag deelt met zijn volgers op Instagram. Maar niet iedereen zit daarop te wachten…

Volgers zijn ‘Gordon moe’

,,Belangrijkste is om gemotiveerd te blijven en door te gaan. Ook als je onverwacht uit de running komt door in mijn geval een blessure…”, schrijft Gordon op Instagram. ,,Dus na 6 dagen herstel weer voorzichtig aan doorgaan…”

Bij het bericht deelt Gordon een aantal beelden van zijn transformatie. ,,Pff, ik word zo Gordon moe”, sneert een volger onder zijn post. ,,Opgesodemieterd dan”, reageert Gordon boos terug.

‘Opzouten nu’

Dat Gordon geen kritiek duldt, werd al eerder duidelijk toen hij het resultaat deelde van zijn eerste project in Dubai. ,,Goh, het valt mij nog mee dat jij er niet zelf op staat”, reageerde een volger onder de foto’s. Gordon sloeg direct terug naar de hater. ,,Waarom volg je mij dan trut?”, antwoordde hij. ,,Opzouten nu.”

Tags

GORDONGORDON HEUCKEROTHSNEERWOEDENDWOEST

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck