Gordon is negativiteit weer beu: ‘Jaloerse mensen!’

Gordon weeg weg van social media
Door: Charlotte Wijnen
05-12-2022

Gordon is voor even weer terug op social media, maar zegt het nu al beu te zijn. In een week heeft hij al zóveel negatieve reacties gekregen dat hij er geen zin meer in heeft. ,,Jaloerse reacties van sommige mensen”, schrijft hij op Instagram.

‘Jaloerse mensen’

Na een kleine week op Instagram heeft Gordon er opnieuw voor gekozen om afstand te doen. Waarom? Hij is alle negativiteit helemaal zat. ,,Ik hoef niet meer te weten wat iedereen doet, hoe iedereen bezig is om z’n leven zo rooskleurig mogelijk te laten overkomen. Dat van mij is allesbehalve dat”, schrijft Gordon in een lang bericht op Instagram. ,,Ik verbaas me nog steeds over de vaak vileine en jaloerse reacties van sommige mensen.”

‘Hard gewerkt’

De reacties zitten Gordon flink dwars. ,,Voor alle duidelijkheid, ik heb 35 jaar heel hard gewerkt om te komen waar ik nu ben, heb m’n geld op een eerlijke manier verdiend en niet op een criminele manier verkregen. Ik vind het jammer dat het hele sociale medialandschap zo verhard is geworden maar ook de algehele teneur zo onwijs negatief is geworden.”

Gelukkig heeft Gordon ook een aantal positieve reacties gekregen de afgelopen dagen. Zijn volgers wil hij dan ook een hart onder de riem steken. ,,Wees vooral lief voor elkaar en ik hoop oprecht dat 2023 een jaar wordt van verzachting en verlichting voor iedereen. De wereld is echt zoveel mooier beter echter leuker als je in de realiteit staat.”

Meer DenD