Gordon keert rug naar RTL Boulevard: ‘Mij labiel noemen?’

Gordon heeft geen zin in amateurs van RTL
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Gordon was gisteren aanwezig bij de première van de film Yamas!, maar wilde RTL Boulevard niet te woord staan. Verslaggever Aran Bade heeft Gordon namelijk eerder labiel genoemd…

,,Er gebeurde net iets opvallends”, vertelde Aran Bade voor de camera van RTL Boulevard. ,,We wilden Gordon natuurlijk alles vragen over deze filmrol, maar dat weigert hij. Hij wil niet meer met ons praten. We zijn waarschijnlijk te kritisch geweest, ik heb blijkbaar gezegd dat hij labiel is.”

Boze Gordon

Vervolgens worden beelden getoond van een eerder interview met Gordon. Wanneer Aran naar Gordon toeloopt om hem te interviewen, loopt Gordon meteen weg. ,,Doe je helemaal geen interview?”, vraagt Aran. ,,Jij noemde mij toch labiel op televisie? Niet met mij praten”, antwoordt Gordon boos.

Bizarre onthulling

Eerder deze week deed Gordon nog een bizarre onthulling over zijn liefdesleven. In de podcast Mischa! vertelde hij dat zijn date met wie hij zeven maanden lang aan het daten was, plotseling is overleden. ,,Ik kwam thuis na het ondertekenen van de contracten van mijn nieuwe bedrijf en toen kreeg ik het bericht dat mijn date, waar ik zeven maanden mee was, is overleden”, zei Gordon. ,,Heb ik eindelijk iemand die me echt leuk vindt, gaat-ie dood. Dat is spijkerhard.”

Tags

GORDON

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck