Gordon klaar met de media: ‘Ik doe nooit meer interviews!’

Gordon breekt met de media
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Gordon werd woedend toen de cameraploeg van RTL Boulevard bij de sluiting van zijn koffietent Blushing verscheen. Het heeft ervoor gezorgd dat hij gebroken heeft met de media. ,,Hij wil nooit meer interviews doen.”

Het lijkt niet goed te gaan met Gordon. Na acht jaar moet hij zijn koffietent Blushing sluiten en al snel na die aankondiging verdween hij van social media. Gisteren was de sluiting en dat viel Gordon zwaar.

Gordon stormt op cameraploeg af

Gordon zoekt al jarenlang de media op, maar toen RTL Boulevard gisteren tijdens de laatste openingsdag van Blushing verscheen, werd hij woedend. ,,Het liep heel raar. Het begon eigenlijk allemaal heel gemoedelijk, dus toen onze mensen daar aankwamen werden ze gewoon gedag gezegd. Dat was allemaal prima”, vertelt Rob Goossens in RTL Boulevard.

Op dat moment was Gordon niet in de zaak aanwezig, maar zat boven in een kantoor. ,,Hij komt op een gegeven moment naar beneden gestormd en vraagt dan onze collega’s om weg te gaan.”

‘Hij wil nooit meer interviews doen’

Rob noemt het ‘gek’, omdat er eerder niets aan de hand was. ,,Vanaf daar ging het eigenlijk van kwaad tot erger”, vertelt hij. ,,Toen onze verslaggever vroeg: ‘Gaat het wel goed met je, want je Instagram-pagina is ook offline nu’, werd hij echt boos en kwam het hoge woord eruit. Gordon wil nooit meer interviews doen, hij is helemaal klaar met de media.”

Tags

GORDONGORDON HEUCKEROTH

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie