Gordon kreeg traumatherapie na overval

Gordon
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

Gordon heeft er een enorm pittig jaar op zitten. De zanger was het slachtoffer van een brute overval in zijn eigen huis, en testte positief op het coronavirus. Hij onthult dat het stukje bij beetje beter gaat met hem, maar dat hij nog een lange weg te gaan heeft. ,,Ik klim vanuit de kelder weer omhoog.”

Het was – zacht gezegd – geen topjaar voor de zanger. Hij werd het slachtoffer van een brute overval in zijn eigen huis. Gordon werd geslagen, geschopt, met de dood bedreigd en bestolen. De rovers waren uit op zij dure Rolex-horloge dat Gordon had laten zien op zijn Instagram. Dit was niet de enige tegenslag voor Gordon dit jaar. Vlak voor de overval testte Gordon ook nog eens positief op corona. ,,Het was klap na klap…” verklaart de zanger.

LEES OOK:

Angela de Jong haalt KEIHARD uit naar Gordon

Therapie

Nu krabbelt de zanger langzamerhand omhoog. „Met dank aan traumatherapie gaat het nu steeds beter,” vertelt Gordon aan de Telegraaf.

Hij kondigde met zijn nieuwe single zijn comeback aan. ,,Ik klim vanuit de kelder weer omhoog en heb zelfs mijn nieuwe single De Heling uitgebracht.”

Het is Gordon niet in de koude kleren gaan zitten. ,,Maar het was klap op klap met de overval en corona, mentaal én fysiek.” Gordon onthult dat de corona hem minder zwaar viel dan verwacht.

„Door mijn auto-immuunziektes en reuma val ik in de groep met onderliggend lijden. Ik was ervan overtuigd dat corona mij om zeep zou helpen, maar op een kuchje na had ik nauwelijks klachten.”

Daarentegen viel de overval hem ontzettend zwaar. „Weken heb ik niemand gezien. Al het plezier in het leven was uit me geslagen. Letterlijk en figuurlijk. Zoiets wens je niemand toe. Zelfs Gerard niet, haha,” grapt de zanger.

Tags

GORDONOVERVALROLEX GESTOLENTHERAPIE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck