Gordon laat ernstig zieke zus in de steek: ‘Hij is een egoïst’

Gordon laat zus in de steek
Door: Charlotte Wijnen
01-06-2022

Joke Heuckeroth, de zus van Gordon, lag op het randje van de dood toen ze met hartfalen in het ziekenhuis belandde. Ze was doodziek: op een gegeven moment vielen zelfs haar organen uit. Maar een belletje van haar broer? Ho maar! ,,Gordon is een egoïst, hij kijkt nooit naar me om.”

Het gaat niet goed met de zus van Gordon. Ze werd vorig jaar met hartfalen opgenomen in een ziekenhuis in Spanje. Inmiddels is ze weer ontslagen uit het ziekenhuis, maar ze is er nog lang niet.

38 kilo afgevallen

,,Ik ben de afgelopen maanden 38 kilo afgevallen”, vertelt Joke in weekblad Story. ,,Ik heb in het ziekenhuis verkeerde medicijnen voorgeschreven gekregen, dat kostte me bijna mijn leven. Ik heb in Nederland, België en Spanje in het ziekenhuis gelegen.”

Haar nier schijnt beschadigd te zijn en daarnaast slikt ze nog steeds plaspillen. ,,Maar verder voel ik me goed”, zegt Joke hoopvol. In de tijd dat het heel slecht met haar ging, probeerde ze steeds contact te zoeken met Gordon, maar die gaf niet thuis. ,,Ik heb niets van hem gehoord! Ik heb hem meerdere malen gebeld, maar hij neemt gewoon niet op, en belt niet terug.”

‘Gordon leeft in een andere wereld’

Volgens Joke denkt Gordon alleen aan zichzelf. ,,Gordon is gewoon een egoïst, hij kijkt nooit naar me om”, zegt ze woest. ,,De geschiedenis herhaalt zich. Toen onze zus Lydia overleed, zocht hij ook geen contact. Dat zou hem nooit meer overkomen, zei hij naderhand.”

Hoewel Gordon een tijd geleden naar Dubai is verhuisd, kan hij volgens Joke nog steeds zijn oude gewoontes niet loslaten. ,,Hij leeft in een andere wereld: drank, drugs, seks.”

Meer DenD