Gordon laat oude leven voorgoed achter zich

Gordon
Door: DitjesenDatjes
05-11-2019

Gordon is sinds de zomer gestopt met drank en drugs. Een hele stap voor de presentator, die regelmatig in de media vertelde over zijn wilde feesten waar volop werd gebruikt. Hij blijkt zo klaar te zijn met zijn verleden, dat hij zijn oude woning in Blaricum verkoopt.

Nieuwe start

In de prachtige villa in Blaricum heeft Gordon heel wat avonturen meegemaakt. Seks, drank en drugs: daar ging het vroeger bij Gordon om. Tegenwoordig moet hij daar niets meer van weten en is hij naar eigen zeggen helemaal clean. In een filmpje op zijn Instagram zegt Gordon het volgende: ,,Ja, dit is het beroemde zwembad waar al die feestjes hebben plaatsgevonden, in the early days. Maar ja, nu een ander leven dus. Ook leuk! Maar ik ga mijn huis verkopen en tijd voor voor verandering dus ook tijd om het verleden achter je te laten. Een nieuwe start in een nieuw huis.”

Pogingen

De presentator probeerde al eerder om de Blaricumse villa te verkopen. In 2013 lukte het hem niet en drie jaar later probeerde hij het nog eens. In 2016 wilde hij 2,9 miljoen euro te krijgen voor de woning, maar dat lukte niet. Hij zakte iets met zijn prijs, maar een paar maanden later haalde hij het uit de verkoop.

Vanaf volgende week staat zijn woning officieel te koop. Wonen doet hij er al een tijd niet meer, want tegenwoordig verblijft hij in een appartement boven zijn burgerketen The Burger Room.

 

https://www.instagram.com/p/B4e14ZOnb6U/

 

Meer DenD