Gordon laat Rolex zien op Instagram en wordt beroofd

Gordon
Door: Lois Kuhfus
30-09-2020

Een zwarte dag voor Gordon. De zanger werd zaterdag beroofd in zijn eigen huis in Amsterdam-Zuid. Bij de beroving zijn Gordon’s pinpas, creditcard, dure sieraden en zijn dure Rolex-horloge gestolen, die hij eerder trots liet zien op zijn Instagram-account.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Met de dood bedreigd

De misdadigers hadden absoluut geen genade voor de zanger. Bij de beroving werd hij in zijn eigen huis vastgebonden en met de dood bedreigd. Hij kreeg zelfs een mes op zijn keel. Tegen de Telegraaf vertelt hij het heftige verhaal:

 „Ik dacht dat ik zou worden vermoord. Het leek een nachtmerrie. Ik ben geslagen, geschopt, vernederd en ze dreigden me dood te steken. Ik was ervan overtuigd dat ik zou worden vermoord. Ik probeerde rustig tegen de daders te praten, maar ze bleven maar tegen me schreeuwen.”

Ook op zijn Instagram-account laat Gordon van zich horen. Hij geeft aan helemaal kapot te zijn en weet geen raad meer: ,,Voort eerst in mijn leven geen woorden, al dagen huil ik en denk ik waarom ik? Ik ben aan de rand van de afgrond gebracht maar ook hier zal ik weer moeten uitkomen. De klap is immens en was mensonterend. Ik geloof dat ik hier nooit meer echt overheen ga komen. Ik ben voorlopig even offline.”

LEES OOK:

Gordon heeft corona: ‘Opnames stilgelegd’

Rolex-bende

Gordon liet een tijd geleden trots zijn Rolex zien op Instagram. Waarschijnlijk is dit de aanleiding geweest van de overval. Amsterdam wordt al een lange tijd geterroriseerd door bendes die gerichte berovingen doen op Rolex-eigenaars. Ook zijn goede vriendin Estelle Cruijff was het slachtoffer van een zelfde roof.

Meer DenD