Gordon leeft mee met werkloze Ferry Doedens

Gordon
Door: Tanja Brouwer
05-08-2020

Zijn opstandige en onverstandige gedrag heeft Ferry Doedens uiteindelijk de das omgedaan. De producent van GTST wil niet met hem verder. Gordon, met wie Ferry afgelopen weekend de protocollen rondom het coronavirus doorbrak, leeft erg mee met zijn vriend.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

‘Iedereen knuffelen’

De verhaallijn van Lucas Sanders komt binnenkort tot een einde. Jaren speelde Ferry in de soap, maar door zijn eigen gedrag moet hij de set van GTST in november definitief verlaten. Hij zou de protocollen van producent EndemolShine rondom het coronavirus meerdere malen hebben overtreden. Zo zei Ferry enkele weken geleden dat hij ‘iedereen om hem heen’ heeft geknuffeld. Hij probeerde later die uitspraak recht te zetten, maar afgelopen weekend ging hij weer de fout in. Samen met Gordon heeft hij gefeest en op een foto die op sociale media verscheen bleek dat de heren geen 1.5 meter afstand hield.

Mooie dingen

Het lijkt er dus op dat de ontmoeting met Gordon Ferry de das heeft omgedaan. Gordon leeft heel erg mee met zijn vriend. ,,Er komen andere, mooiere, nieuwe dingen op je weg, lieve schat”, schrijft de zanger onder een post van Ferry. Of de soap-acteur weet hoe hij na zijn ontslag zijn geld verdient, is niet bekend.

Meer DenD