Gordon met manager op Ibiza: nieuwe horecazaak?

Door: Charlotte Wijnen
05-10-2022

Gordon is momenteel niet in Dubai, maar op partyeiland Ibiza te vinden. Hij is daar gespot met een andere man. Hoewel er eerst vermoed werd dat het om een nieuwe vlam gaat, blijkt het om zijn manager te gaan. Gaat Gordon een nieuwe zaak openen op Ibiza?

Gordon wil niet meer met de media praten en probeert zoveel mogelijk offline te blijven op Instagram. Volgers hadden daarom geen idee waar Gordon zich op dit moment allemaal mee bezighoudt. Tot nu, want Yvonne Coldeweijer heeft een foto in handen gekregen waarop te zien is dat Gordon op Ibiza is.

Vermoedens over nieuwe vlam

,,Gordon is gespot op Ibiza!”, meldt Coldeweijer op Instagram. ,,Is hij op vakantie met een nieuwe vlam? Volgens de spion was hij wel een tikkie jonger dan Gor, maar het leek wel een dertiger en geen twintiger.”

Op de foto die Coldeweijer deelt, is te zien dat Gordon inderdaad met een andere man aan tafel zit. Aan zijn gezicht te zien is hij niet heel vrolijk. En dat klopt, vertelt de bron. ,,Volgens de spion was Gor wel ruzie aan het maken bij de receptie. Ze kon niet goed horen waarover, maar iets over een betaling”, aldus Yvonne.

Nieuwe zaak?

Nu blijkt dat de man niet zijn nieuwe liefde is, maar zijn manager van Blushing. ,,De man waar Gordon mee aan een tafeltje zat blijkt zijn manager te zijn van Blushing Amsterdam! Ze zijn schijnbaar op Ibiza voor business”, meldt Yvonne nu op Instagram. Gaat Gordon een nieuwe horecazaak openen op het partyeiland?

Meer DenD