Gordon opgedoken in Kaapstad: ‘Helemaal van het pad af’

Gordon helemaal lam in Kaapstad
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Na een maandenlange stilte rondom Gordon, is hij weer gespot. Dit keer niet in Nederland of Dubai, maar in Kaapstad. Het lijkt niet goed met hem te gaan. ,,Hij was helemaal van het pad af”, meldt Juicechannel.

Vanwege een bescheiden rol in een nieuwe Nederlandse film is Gordon de afgelopen tijd vaker in Nederland te vinden. Maar vorige week is hij volgens Juicechannel weer op het vliegtuig gestapt richting Dubai.

‘Van het padje af’

Lang is Gordon daar niet gebleven, want momenteel is hij in Zuid-Afrika. ,,Meerdere volgers hebben hem afgelopen zaterdag in Kaapstad gespot bij een feest in een club”, meldt Juicechannel. ,,Hij was volgens onze volgers helemaal van het pad af.”

Talpa-contract

Daarnaast is er vandaag een einde gekomen aan zijn samenwerking met Talpa. Gordon riep al in april dat hij vandaag, op 1 december, de vlag uit zou hangen vanwege het verlopen van zijn contract. ,,In goed overleg is besloten dat Gordon niet meer exclusief verbonden is aan SBS6. Het staat Gordon vrij om programma’s buiten Talpa Network te maken. Wij sluiten een nieuwe samenwerking in de toekomst zeker niet uit”, laat Gordon via zijn management aan Shownieuws weten.

‘Krijgt geen contract meer’

Maar kijkcijfer-expert Tina Nijkamp denkt dat Gordon nergens meer een contract zal krijgen. ,,Je ziet sowieso al een trend in de tv-wereld dat steeds minder presentatoren echt een vast contract krijgen voor veel jaren en voor Gordon wordt het extra moeilijk omdat hij zich altijd vrij negatief uitlaat over zijn werkgever.”

Tags

GORDON

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck