Gordon opgelicht: ‘Wat een honden’

Gordon opgelicht voor miljoenen
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Gordon is het helemaal zat. Hij is voor de zoveelste keer opgelicht. ,,Ik blijf erin tuinen. Wát een honden!”

Gordon heeft een bestelling geplaatst bij de Chinese webwinkel Temu, maar heeft niet gekregen wat hij heeft besteld. ,,Zijn jullie ook zo klaar met die Chinese websites?”, zucht Gordon op Instagram. ,,Ik bestel schilderijlijsten voor in mijn nieuwe zaak en er stond bij zestig centimeter, vijftig centimeter. Ik denk: dat is een mooi maatje, laat ik het maar bestellen.”

Opgelicht

Vervolgens laat Gordon zien wat hij binnen heeft gekregen. De schilderijlijsten zijn maar zo’n tien centimeter lang. ,,Voor twintig euro per lijst, wat een oplichting! Echt, ik blijf erin tuinen. Wat een honden.”

Realityserie

Het gonst al wekenlang in de media dat er een realityserie van Gordon komt, en inmiddels heeft Talpa bevestigd dat er een realityserie komt over Gordon. De woordvoerder heeft verder geen details. ,,Meer informatie volgt op een later moment vanuit SBS6.”

Gordon zei onlangs al dat het programma er zou komen, maar het mediabedrijf wilde dat toen nog niet bevestigen. ,,Ik weet mijn god niet wanneer het gepland staat, maar we hebben al ontzettend leuke dingen gefilmd”, zei hij vorige maand over de realitysoap. ,,Ik was verbaasd dat SBS interesse had.”

Tags

GORDON

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck