Gordon pakt koffers weer in: verlaat complex in Dubai

Gordon heeft nieuwe stek in Dubai
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Gordon woont nog maar net in een prachtig complex in Dubai of hij heeft zijn spullen alweer ingepakt. Op Instagram laat hij weten dat hij alweer gaat verhuizen, maar hij komt niet naar het regenachtige Nederland.

Gordon besloot afgelopen najaar het regenachtige Nederland in te ruilen voor het zonnige Dubai. Daar geniet hij met volle teugen van zon, zee en strand. Toch heeft hij besloten zijn spullen weer in te pakken en per 1 mei te gaan verhuizen.

Nieuwe woonplek

Maar ook deze nieuwe plek is in Dubai, zo laat Gordon weten. Op Instagram deelt hij beelden van zijn nieuwe woonplek. ,,Dit is het uitzicht waar ik me de komende jaren aan mag vergapen! Mijn nieuwe stek per 1 mei in Dubai!”, schrijft hij.

Gordon lijkt te filmen vanaf zijn balkon mét zwembad. Ook het uitzicht is adembenemend: hij kijkt uit over de zee en de prachtige skyline van Dubai.

Gordon haalt uit

Hij haalt dan ook uit naar iedereen die verwachtte dat hij snel weer terug naar Nederland zou komen. ,,Sorry alle paragnosten die zeiden dat ik binnen een jaar al weer terug zou zijn. Ik heb mijn nieuwe leefplek omarmd en ik geniet intens!”

Tags

DUBAIGORDONGORDON HEUCKEROTHVERHUIZEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck