Gordon reageert op het overlijden van zijn zus Lydia

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Hans Jacobs

Ter gelegenheid van de crematie van zijn zus Lydia, heeft presentator Gordon voor het eerst gereageerd op dit grote verlies.

De 61-jarig Lydia Heuckeroth stierf vorige week aan de gevolgen van een beroerte en vochtophoping in de hersenen.

Volgens Gordon was zijn verstandhouding met zus Lydia niet altijd goed. Desondanks herinnert hij zich haar als een leuke, vlotte vrouw. In een Instagram post laat hij weten hoe hij aan haar terugdenkt. Zo schrijft hij onder zijn post: ,,Ik herinner me haar als een tof en stoer wijf die het niet makkelijk heeft gehad in haar leven en dan met name met haar gezondheid.”

Lange telefoongesprekken

Gordon vertelde aan het AD dat hij zijn zus bij relatieproblemen altijd kon bellen. ,,Lange telefoongesprekken met haar als ik weer eens verlaten was door vriendje nummer tachtig. Dan wist ze mij met die doorrookte stem van haar weer aan het lachen te maken. Die stem gebruikte ik als aankondiging voor mijn radio- en tv-programma’s en wat was ze daar trots op,” vertelt hij in een interview met het AD. Ook zou Lydia altijd heel goed hebben gezorgd voor hun moeder die in 2010 overleed.

Biografie

De biografie die Gordon vorig jaar schreef zorgde voor de nodige onrust in de relatie met zijn zus. Gordon schreef dat het hele gezin slachtoffer was van seksueel misbruik. Dat was volgens Lydia een leugen en zij spande vervolgens een rechtszaak aan om het boek uit de schappen te krijgen.

Destijds vertelde Lydia het volgende er over: ,,Ik wil dat de waarheid wordt verteld, en niet een boek vol met leugens. Ik denk dat naarmate hij drugs is gaan gebruiken, hij ontspoord is. Hij is niet meer mijn broertje van vroeger”.

 

Tags

GORDONOVERLIJDENPRESENTATORREACTIEVERDRIETZANGER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck