Gordon heeft relatietrauma door plotselinge verdwijning liefde Chiel

Zanger en presentator Gordon heeft in het verleden een ‘relatietrauma’ opgelopen en was jaren van slag. Dat heeft een nieuwe relatie in de weg gezeten.

In 2014 werd Gordon verliefd op Chiel Ebbelaar. Hij wist zeker dat hij de ware had gevonden, maar Chiel verdween van de ene op de andere dag. Gordon heeft hiervan veel verdriet gehad.

De ware

Deze gebeurtenis is traumatisch geweest, vertelt Gordon aan Veronica Magazine. “We waren hopeloos verliefd, de allermooiste dingen zeiden we tegen elkaar. We hadden een slotje vastgemaakt aan die brug in Parijs, onze namen erop geschreven, de sleutel over onze schouder in het water gegooid. Een maand later was hij weg, van de ene dag op de andere met de noorderzon vertrokken.” Destijds dacht Gordon zeker te weten de ‘ware’ gevonden te hebben.

Hoewel de twee maar een paar maanden een relatie hadden, was de liefde van Gordon groot. Misschien wel te groot, want naar verluidt claimde hij zijn vriend teveel. Zelf ziet Gordon dat ook wel in. “Als ik in een relatie zit, dan overlaad ik iemand met cadeaus. Zo probeer ik een man bij me te houden. Dat staat allemaal in verband met mijn opvoeding.”

Fouten

Op dit moment doet Gordon zijn best om een serieuze langdurige relatie op te bouwen via zijn programma ‘Gordon gaat trouwen…maar met wie?’. Fouten die hij in het verleden veel maakte probeert hij nu te voorkomen. Gordon wil nog niet verklappen of hij inderdaad een geschikte partner heeft gevonden in het programma. Het is nog maar de vraag of de 49-jarige Gordon ooit écht de ‘ware’ vindt.