Gordon slaat terug naar zus: ‘Ze is mentaal niet in orde’

Gordon is niet 'on speaking terms' met zijn zus
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Joke Heuckeroth, de zus van Gordon, heeft onlangs keihard uitgehaald. De twee hebben al lange tijd ruzie met elkaar en toen ze doodziek in het ziekenhuis belandde, liet hij haar in de steek. Gordon slaat nu terug naar zijn zus. ,,Ze is mentaal niet in orde.”

Toen Joke vorig jaar met hartfalen opgenomen werd in een ziekenhuis in Spanje, probeerde ze contact te zoeken met Gordon. Hij gaf niet thuis, iets wat ze hem niet kan vergeven. Volgens haar denkt Gordon alleen aan zichzelf.

‘Hij leeft in een andere wereld’

,,Gordon is gewoon een egoïst, hij kijkt nooit naar me om”, zei ze kwaad in weekblad Story. ,,De geschiedenis herhaalt zich. Toen onze zus Lydia overleed, zocht hij ook geen contact. Dat zou hem nooit meer overkomen, zei hij naderhand.”

Hoewel Gordon naar Dubai is verhuisd, zou hij volgens Joke nog steeds niet zijn oude gewoontes kunnen loslaten. ,,Hij leeft in een andere wereld: drank, drugs, seks”, zei ze.

‘Niemand heeft contact met Joke’

Maar volgens Gordon kraamt Joke alleen maar onzin uit. ,,Ze is mentaal niet in orde”, zegt hij in Story. ,,Niemand van mijn broers en zussen heeft contact met haar. Ik ga er daarom verder ook niet op in.”

Hoewel Joke zegt dat Gordon zijn oude gewoontes niet los kan laten, gaat het volgens Gordon beter dan ooit met hem. ,,In Dubai voel ik geen stress. zodra ik in Nederland ben, komt alles op me af”, vertelt hij.

In Dubai heeft hij ook weinig last van zijn suikerziekte. ,,Ik ben inmiddels twintig kilo afgevallen en mijn suikerwaardes zijn daar constant hetzelfde. Ik was nog geen week in Nederland en de waardes schoten omhoog. Puur door stress.”

Tags

FAMILIERUZIEGORDONGORDON HEUCKEROTHJOKE HEUCKEROTHRUZIE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck