Gordon sluit koffiezaak zondag al

Door: DitjesDatjes
21-09-2022

Gordon sluit zijn koffiezaak Blushing in Blaricum aanstaande zondag al in plaats van de eerder gecommuniceerde datum van 1 oktober. In een bericht op Instagram laat de entertainer weten niet anders te kunnen “omdat er echt niemand is om in te roosteren”.

Gordon laat verder weten erg teleurgesteld te zijn dat hij vanwege personeelstekorten heeft moeten besluiten de zaak dicht te doen, maar dat de tranen inmiddels zijn opgedroogd. Hij verlaat met “opgeheven hoofd” zijn zaak, “waar ik vele mensen een baan heb bezorgd en heel veel mensen heb blij gemaakt met mijn koffie en heerlijke gerechten en dito taarten.” Wel maakt hij zich zorgen om Nederland, zegt hij. “Want waar moet dit heen? 10 % erbij op het minimumloon? Waar moeten we die doorberekenen? Koffie straks 5 euro maken??”, vraagt hij zich af.

Tot slot meldt de in Dubai woonachtige zanger dat hij persoonlijk aanwezig zal zijn om afscheid te nemen. “Dat gaat niet makkelijk zijn maar ik weet dat ik trots kan zijn op wat ik heb neergezet dat ik al die nare vervelende azijnpissers anders heb bewezen namelijk dat als je je hart volgt en je vasthoudt aan je dromen die ook werkelijkheid kunnen worden. Misschien sluit er zondag een deur maar ik weet dat er twee andere weer zullen opengaan!”

Gordon opende de zaak in Blaricum zo’n acht jaar geleden. Daarna opende hij nog enkele andere horecazaken in Amsterdam. Die blijven vooralsnog wel open, meldde hij eerder.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD