Gordon verkoopt appartement ‘einde van een tijdperk’

Gordon verkoopt zijn appartement|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Gordon Heuckeroth laat het verleden voorgoed achter zich. De zanger verkoopt namelijk zijn penthouse in Amsterdam-Noord én in Kaapstad. Zijn ‘happy place’ is voor de BN’er toch echt Dubai…

,,Absoluut twee pareltjes in onroerend goed en wachtend op hun nieuwe eigenaar!”, vindt Gordon van zijn penthouses in Amsterdam en Kaapstad, die nu te koop staan. Ook verkocht hij uiteindelijk, na een langer tijd, zijn villa in Blaricum. Dit meldt PureLuxe.nl. Hier heeft de zanger zo’n 22 jaar gewoond.

‘Drie contenten beetje te veel’

,,Nu is het tijd om hetzelfde te doen met mijn huizen in Kaapstad en Amsterdam. Ik ben verdergegaan en kwam tot de conclusie dat drie huizen in drie continenten een beetje te veel van het goede is”, zegt Gordon. ,,Ik heb hier – duidt op Dubai – mijn ‘happy place’ gevonden en hoef niet meer verder te zoeken. Dit is waar ik naar verlangde.”

€3 miljoen vraagt Gordon voor zijn luxe 250m2 appartementencomplex tegenover het IJ in Amsterdam. Dit laat PureLuxe.nl weten. Zijn pand in Zuid-Afrika is nóg groter en is maar liefst 315m2. ,,Verfijnd wonen in het hart van de stad”, noemt zijn makelaar het. Gordon vraagt 11.950.000 Zuid-Afrikaanse rand voor zijn penthouse in Kaapstad, wat omgerekend € 722.748 is.

Tags

GORDONGORDON HEUCKEROTH

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie