Gordon vertrokken naar Bali: ‘Hij is op drift geraakt’

Gordon helemaal de kluts kwijt op vakantie in Bali
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Het is de afgelopen tijd muisstil rond Gordon. Sinds de breuk met Gavin zou hij er helemaal doorheen zitten. Volgens Evert Santegoeds is Gordon vertrokken naar Bali. ,,Hij is op drift geraakt.”

Gordon zou nog altijd liefdesverdriet hebben en Gavin het liefst terug willen. Maar Gavin wil niets meer met Gordon te maken hebben. Sterker nog: een paar weken geleden werd hij naar eigen zeggen nog gestalkt door Gordon. Het ging zelfs zo ver dat Gavin overwoog aangifte te doen van stalking.

‘Heel heftig’

Krijgt Gavin nu, een paar weken later, nog steeds berichten van Gordon? Volgens Evert Santegoeds, die contact heeft met Gavin, is het nu stil. ,,Ik begrijp dat dat nu rustig is”, zegt hij in Strikt Privé. ,,Maar het is wel heel heftig geweest. Drie weken geleden nog een keer. Ook weer appjes, van steeds andere nummers.”

Hoewel Gavin Gordon keer op keer blokkeerde, wist Gordon op de een of andere manier zijn ex te bereiken via een ander telefoonnummer. ,,Die toon was af en toe verschrikkelijk, maar daar staat dan ook zomaar tussen: ‘Ik hou nog steeds van je.”’

Bali

Na alle ophef over de breuk met Gavin besloot Gordon opnieuw zijn Instagramaccount offline te halen. Volgens Santegoeds is Gordon inmiddels vertrokken naar Bali. ,,Met een vriendin begreep ik”, legt hij uit. ,,Hij is daar gespot door Nederlandse toeristen. Hij is een beetje op drift. Hij weet geloof ik niet goed waar hij naartoe moet.”

‘Hij is op drift geraakt’

Santegoeds vreest dat Gordon niet lang meer op televisie te zien zal zijn. ,,Gordon heeft natuurlijk een spoor van vernieling achtergelaten in menig team waarin hij gewerkt heeft. Hij is op drift geraakt, letterlijk, want als hij niet in Dubai zit, dan zit hij wel ergens anders op een luxebestemming.”

Tags

GORDON

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck