Gordon verwijdert social media: wat is er aan de hand?

Gordon weg van Instagram
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Gordon is plotseling onvindbaar geworden op social media. Gisteren besloot hij zijn Instagram te verwijderen en kort daarvoor deelde hij een vreemd bericht. Wat is er aan de hand?

Gordon kwam gisteren met het verdrietige nieuws dat hij zijn koffietent Blushing niet op 1 oktober, maar aanstaande zondag al moet sluiten. In een lang bericht op Instagram schreef hij over de nachtmerrie waar hij momenteel in zit.

Vreemd bericht

,,We gaan aanstaande zondag al dicht, omdat er echt niemand is om in te roosteren”, schreef Gordon. ,,Een diepe teleurstelling maar inmiddels zijn mijn tranen opgedroogd en verlaat ik met opgeheven hoofd mijn zaak.”

Vermoedelijk heeft Gordon een hoop reacties gekregen op de sluiting, want daarna deelde hij een vreemde quote in Instagram Stories. ,,Ik huil niet om mensen, ik huil om hoe ik behandeld word want ik verdien dat niet.” En niet veel later was Gordon ineens onvindbaar op Instagram.

Klachten

Eerder deze maand werd al bekend dat Blushing steeds meer klachten kreeg over de hygiene. ,,Volgers klagen vaker bij ons over de horecazaak van Gordon”, schreef Juicechannel. Het kanaal kreeg massaal foto’s toegestuurd waarop te zien was dat de zaak niet schoon is.

Buiten de hygiene, klaagden gasten ook over de service. ,,De bestellingen gingen ook helemaal mis en alles werd door elkaar gehaald”, meldde het kanaal. ,,Ook wordt er veel geklaagd over personeel dat alleen maar Engels spreekt en niet vriendelijk is.”

Of het verwijderen van zijn social media iets te maken heeft met de sluiting van de horecazaak is niet duidelijk, maar Gordon zit kennelijk wel met iets in zijn maag.

Tags

GordonGordon Heuckeroth

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie