Gordon weer terug bij ex-vriend?

Gordon
Door: DitjesenDatjes
28-01-2020

Gordon Heuckeroth is afgekickt, afgevallen en voelt zich beter dan ooit. Misschien is er zelfs weer ruimte voor een nieuwe liefde in zijn leven, want hij is nu samen met een man op reis. Maar een échte nieuwe liefde is het niet want de man, Patrick, is zijn ex-vriend!

Tekst gaat verder onder advertentie
   

De zanger en Patrick zijn al jaren erg close met elkaar. Ze woonden zelfs samen in de Blaricumse villa van Gordon en trekken dus erg vaak met elkaar op. Hoewel de zanger zelf beweert dat dit voornamelijk vriendschappelijk is, kan het natuurlijk dat de liefde tussen de twee weer is opgebloeid.

Ze zijn namelijk nu samen op reis naar Rio de Janeiro. ,,Gezellig met de allerliefste”, schrijft Gordon bij de foto van hen twee. Hij gebruikt de hashtags ‘love of my life’ en ‘real’. Maar ook ‘friends for life’.

Vrienden kwijtgeraakt

Nadat Gordon terugkeerde uit de afkickkliniek in Zuid-Afrika, waar hij is geholpen aan zijn drugsverslaving, liet hij weten veel vrienden te zijn kwijtgeraakt. Zeker omdat hij ook geen alcohol meer drinkt en gezond probeert te eten. Gelukkig blijkt Patrick er nog altijd voor Gordon te zijn en is Gordon dus nooit écht alleen.

 

Meer DenD