Gordon wil relatie met een vrouw

Gordon
Door: Charlotte Wijnen
16-06-2021

Gordon gaat emigreren naar Dubai. Opmerkelijk, want het is daar strafbaar om openlijk homoseksueel te zijn… Geen mannen meer voor Gordon?

Nieuwe start

Gordon gaat voor een nieuwe start. Zijn wilde jaren in Blaricum hebben er flink ingehakt. Hij heeft een heftige periode achter de rug en hij is herstellend van een drank- en cocaïneverslaving. Tijd om Nederland achter zich te laten en opnieuw te beginnen.

Een naaste vriend van hem vertelt aan weekblad Story dat Gordon naar Dubai emigreert. ,,Hij kan tot augustus in zijn villa in Blaricum blijven wonen en zal zijn nieuwe appartement in Amsterdam-Noord gaan verhuren.”

‘Probeer maar eens een man te vinden’

Het betekent niet dat er een einde aan zijn tv-carrière komt. Voor tv-opnames zal Gordon heen en weer vliegen. ,,Maar zijn nieuwe basis ligt in Dubai. Gordon is klaar in Nederland”, vertelt de vriend.

Wat ongetwijfeld meespeelt, is liefdesleven van Gordon. ,,Ik heb een enorm imago in Nederland. Probeer maar eens een man te vinden die daar mee om kan gaan”, aldus Gordon in Story. Hij vertelt dat hij zijn vorige vriend een jaar lang verborgen heeft moeten houden. ,,We deden alles stiekem, verschenen nooit in het openbaar. Dat is vreselijk.”

‘Ik sta open voor een vrouw’

Dat Gordon op mannen valt, betekent niet dat hij geen gevoelens vrouwen kan krijgen. ,,Ik sta open voor een vrouw”, aldus Gordon. Hij zegt dat hij op personen valt, niet alleen op mannen. ,,Ik heb de laatste twee jaar ook met vrouwen afgesproken.”

In Dubai zou een relatie met een vrouw méér kans van slagen hebben. Homoseksuele handelingen zijn er illegaal, en er zou een maximale gevangenisstraf van tien jaar op staan.

Meer DenD