Gordon wist van misleiding trouwshow

Door: DitjesenDatjes
04-04-2018

Gordon wist tijdens de opnames van het programma Gordon gaat Trouwen…maar met wie? al dat er geen huwelijk zou plaatsvinden.

Flop

Ladingen kritiek en boze kijkers: dat kon Gordon verwachten na de finale van zijn trouwprogramma. Week na week zaten mensen thuis voor de buis naar de zoektocht van Gordon te kijken, maar het eindigde in een flop. Gordon vond geen geschikte partner en ging niet trouwen.

De presentator wist al lang dat hij niet in het huwelijksbootje zou stappen. Hij hield finalisten Rogier en Manuel voor de gek, en daarmee ook alle kijkers thuis. “Ik was wel verbaasd over de negatieve reacties toen ik niet trouwde”, zegt hij tegen de Libelle. “Wat een oplichter, werd en geroepen. Hoezo oplichter? Het was gewoon jammer dat ik halverwege het programma al wist dat mijn man er niet tussen zat.”

Rogier

Gordon heeft wel heel erg zijn best gedaan om toch gevoelens te krijgen voor Rogier, vertelt hij. “Ik ben zelfs intiem met hem geweest. Als ik daar nu aan denk, denk ik: ‘wat heb ik gedaan?'”
De presentator vertelt dat de eindredactie van het programma wilde dat hij met Manuel zou trouwen, ook al zou de liefde niet oprecht zijn. “Ik zei ‘hoor je wel wat je zegt?’. Dan ga je de boel gewoon misleiden. Zo ben ik niet. Ik ga niet doen alsof.” 

Met de kijkers voor de gek houden had hij daarentegen geen probleem.

Meer DenD