Gordon woest na weigering op vlucht Dubai

Gordon mag niet vliegen
Door: Charlotte Wijnen
30-11-2021

Gordon was voor opnames even terug in Nederland, maar wilde vandaag graag weer naar de zon in Dubai. Dat feestje ging helaas niet door, want Gordon werd geweigerd voor de vlucht door zowel KLM als Emirates. ,,De wereld is gek geworden!”

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Na een vakantie in Zuid-Afrika keerde Gordon vorige week terug naar Nederland voor opnames. Gordon moest net als de andere reizigers vanuit zuidelijk Afrika in quarantaine, maar daar hield hij zich niet aan.

Niet in quarantaine

Hij verscheen zaterdag gewoon in de livefinale van K2 Zoekt K3. Kijkers reageerden vol verbazing, omdat Gordon aan het zweten was tijdens de uitzending en verkouden klonk.

Gordon trok zich niets aan van de kritiek en dacht dat hij vandaag ook wel terug zou kunnen vliegen naar Dubai. Helaas kwam hij van een koude kermis thuis, want hij was niet welkom aan boord.

‘Volslagen belachelijk die paniek!’

,,Nou lekker dan. Ondanks uitgebreide testen niet meekomen op zowel Emirates als KLM naar Dubai”, schrijft Gordon geïrriteerd op Instagram. ,,Nog een week in de zeikregen zitten. Volslagen belachelijk die paniek! Thuis maar even gezellig maken! De wereld is gek geworden echt!”

Van zijn volgers kan Gordon maar op weinig steun rekenen. ,,Nu is de wereld gek geworden? Omdat het jou een keer treft?”, zo reageert een volger. En een ander: ,,Het is Dubai die zegt dat hij 14 dagen niet mag komen omdat hij in Zuid-Afrika is geweest, niemand anders. Die keuze maak je als je in een ander land gaat wonen. Hun land, hun regels.”

Meer DenD