Gordon woont NIET in penthouse in Dubai: ‘Goedkoop complex’

Gordon woont in goedkope flat in Dubai
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Gordon geniet met volle teugen van zijn nieuwe leven in Dubai waar hij elke dag kan genieten van zon, zee en strand. En hoewel erover werd gesproken dat hij daar in een peperduur penthouse woont, blijkt dat wel mee te vallen. Hier woont hij namelijk écht…

Gordon besloot afgelopen najaar het regenachtige Nederland in te ruilen voor het zonnige Dubai. Daar zou hij een peperduur penthouse huren voor een prijs van 40.000 euro in de maand. Het riep meteen vragen op, want hoe kan Gordon op jaarbasis bijna vijf ton ophoesten voor woonlasten?

Hier woont Gordon wél

Het antwoord is: niet. Volgens weekblad Weekend woont Gordon namelijk niet in een penthouse in One At Palm Jumeirah, maar in een veel goedkoper complex: The Fairmont South Residences. ,,Het is gewoon een vijfsterrenhotel”, vertelt een Nederlander die woonachtig is in Dubai aan Weekend. ,,Als hij echt in One of in Sofitel de Palm zou zitten, zou ik meer onder de indruk zijn.”

Gordon zou daar een woonruimte huren voor 4.900 euro per maand. Een hoog bedrag, maar volgens de bron is dat een hele normale prijs voor een woonruimte in Dubai. ,,Als je voor lange termijn huurt, betaal je veel minder”, aldus de bron. ,,De hotels hier hebben ‘serviced apartments’, dan huur je gewoon per welke termijn je afspreekt, bijvoorbeeld per jaar. En dan heb je een gemeubileerd appartement met service. Dat is redelijk normaal hier en niet duur.”

Meer huizen

Daarbij heeft Gordon buiten zijn woonruimte in Dubai, nog een aantal vaste lasten. Naast een penthouse in Amsterdam-Noord en de villa in Blaricum, huurt hij nog een appartement in Amsterdam-Zuid voor 4.000 euro per maand én heeft hij een huis in Zuid-Afrika.

Maar gelukkig heeft hij zijn villa in Blaricum inmiddels weten te verkopen. Tot de overdracht zit er een huurder in, waardoor Gordon momenteel geen last heeft van extra kosten.

Tags

DUBAIGORDONGORDON HEUCKEROTH

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck