Gordon woont samen met ex: ‘Hij blijft mijn grote liefde’

Gordon al jaren samen met zijn ex
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Gordon was gisteren te zien in Chateau Meiland VIPS en heeft daar een bijzondere bekentenis gedaan. Hij woont samen met zijn ex…

In Chateau Meiland VIPS logeren elke week twee BN’ers in Code Rosé, het pension van de Meilandjes. Gisteren was het de beurt aan Berget Lewis en Gordon. En ondanks dat Gordon op krukken komt aanlopen, gaat het goed met hem. Hij doet zelfs een boekje open over zijn liefdesleven.

‘Liefde van mijn leven’

Wanneer zijn ex-geliefde Patrick ter sprake komt, doet Gordon een opvallende onthulling. ,,Dat is eigenlijk de liefde van mijn leven”, vertelt hij. Sterker nog: de twee wonen zelfs samen! ,,Hij woont bij mij. Hij woont aan de linkerkant en ik aan de rechterkant.”

Toch hebben Gordon en Patrick geen liefdesrelatie met elkaar. ,,Wij hebben een andere band gevonden met elkaar, zonder intimiteit”, legt hij uit. Martien herkent zich daarin. ,,Wat ik met Erica heb”, knikt hij.

Gavin Rozario

Dat Gordon en Patrick een hechte band hebben is al langer bekend. Na alle drama met zijn ex-verloofde Gavin Rozario, zag Gordon het leven niet meer zitten. Dat alle details over zijn relatie en de breuk openbaar werden gemaakt, brachten hem zo van zijn stuk dat hij twee keer een zelfmoordpoging deed. Patrick heeft hem toen gered. ,,Hij is letterlijk bovenop me gesprongen”, vertelde Gordon eerder in de winterse editie van Casa di Beau. ,,Hij heeft me wekenlang in de gaten gehouden, tot het langzaam beter ging. Het heeft me aan de rand van de afgrond gebracht en daar ben ik langzaam en stukje bij beetje uitgeklommen.”

Tags

GORDON

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck