Gordon wordt Nederlandse Dr. Phil

Door: DitjesenDatjes
18-12-2017

Binnenkort vertellen mensen op televisie hun grootste problemen en geheimen aan Gordon! RTL 4 heeft de presentator een contract aangeboden om een nieuw programma, genaamd Dr. Gordon,  te maken.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Populair

De kijkcijfers van het programma Gordon gaat trouwen liegen er niet om: Gordon is populair. Daarom kan hij gelijk aan de slag met een nieuwe show.

De presentator heeft er zin in:  “Ik ga allerlei gesprekken aan over relaties en andere problemen en we proberen tot oplossingen te komen. Het is wat Maya Eksteen jaren geleden deed in Lief en Leed, en wat ik nu dus ga doen.” Of er mensen zijn die inderdaad geholpen willen worden door Gordon is nog maar afwachten. Hij staat zelf niet bekend om zijn stabiele persoonlijkheid en succesvolle liefdesleven.

Op Goed Geluk

Gelukkig staat er ook nog een programma in de wacht voor Gordon met een hoog amusementswaarde. Daar wil hij alleen nog niet zoveel over kwijt: “Er zijn nog plannen voor een andere show op de zaterdagavond, óók de terugkeer van een bekend format, maar daar wordt komende week pas een klap op gegeven.”

Het eerste programma met Gordon dat binnenkort op televisie komt is Op Goed Geluk. Hij gaat de datingshow, die eerder tussen 1987 en 1992 te zien was, presenteren. In januari is de eerste aflevering op televisie.

Meer DenD