Gordon zet The Burger Room Amsterdam door

Door: DitjesenDatjes
12-02-2019

Werkzoekenden die graag in de horeca willen werken kunnen reageren op de vacatures van The Burger Room. Hoewel de zaak van Gordon in Amsterdam nog niet open is, laat hij op zijn Instagrampagina weten wel personeel te zoeken. En dat terwijl er twee maanden geleden nog ophef was over het restaurant.

Bezwaar

Buren hadden bezwaar aangetekend bij de gemeente voor de komst van The Burger Room. Volgens hen doet de horecazaak afbreuk aan de statige panden en gaat het ten koste van de uitstraling van de straat. ,,In de geplande uitbouw is een achterpui voorzien die geopend kan worden, met als gevolg geluidsoverlast in de binnentuin”, staat er ook in de brief die de buren naar de gemeente hebben gestuurd. Tot slot meldden de buren ook dat ze bang zijn voor het vele afval wat er in The Burger Room wordt geproduceerd, want er is niet genoeg ruimte voor nog meer rolcontainer.

Het is niet duidelijk of de problemen met de buren zijn opgelost en het restaurant definitief in Amsterdam komt maar Gordon lijkt in zijn filmpje heel overtuigd. Hij roept iedereen op om te reageren op de vacatures. Helaas zijn die niet helemaal bijgewerkt, want ze blijken al een tijd op de website te staan. ,,Interesse? Je kunt je sollicitatie insturen tot 25 januari.
Daarna kun je je sollicitatie mondeling toelichten op 28 januari”, staat er onder de vacatures.

 

 

Meer DenD