Gravin Eloise bedankt voor alle felicitaties

Door: DitjesDatjes
18-05-2020

Gravin Eloise, de oudste dochter van prins Constantijn en prinses Laurentien, heeft maandag op Instagram bedankt voor de vele felicitaties die ze ontving voor het slagen voor haar diploma aan het Maerlant Lyceum in Den Haag. Ook toonde ze zich blij verrast dat ze er in een week tijd bijna 4000 volgers had bijgekregen. De teller staat inmiddels op bijna 11.000.

“Wauw ik kan niet geloven dat er zo veel mensen zijn gekomen. Ik hou van jullie en dank voor alle felicitaties”, aldus het oudste kleinkind (17) van prinses Beatrix. Bij haar bericht plaatste ze twee zomerse foto’s van zichzelf. Maar dat niet alle belangstelling positief is, merkte ze de afgelopen dagen ook. Eloise kreeg ook zeer zure en haatdragende reacties op het behalen van haar diploma.

‘Let op uw woorden alstublieft’ schreef ze zondag in haar Instagram Story, bij een paar voorbeelden van de discussie over haar succes. Zo werd geschamperd dat ze haar VWO-diploma wel cadeau zou hebben gekregen omdat ze lid is van de koninklijke familie: het kon immers niet dat alle Oranjes zo slim waren om naar vwo of gymnasium te gaan. Er waren ook mensen die het voor haar opnamen, en de critici de mond snoerden.

 

BUZZR

 

 

Meer DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen