Gravin Eloise is living the life in New York

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Julia Zendman

De eerste maand van het New Yorkse avontuur van Eloise van Oranje zit erop! In april vertrok ze naar de Big Apple voor haar stage. ,,Enorm dankbaar!”

,,Eerste maand zit er op sinds ik hier ben – en wat heb ik al genoten. elke ochtend word ik wakker en realiseer me ik weer hoe dankbaar ik ben om hier te zitten 🌟🌟”, schrijft Eloise op haar Instagram.

Máxima

De dochter van van prins Constantijn en prinses Laurentien treedt met haar New Yorkse avontuur in de voetsporen van haar tante koningin Máxima. In de nieuwe, razend populaire Videoland serie Máxima is te zien hoe de koningin in het begin van haar relatie met koning Willem-Alexander nog in New York woonde.

Ouders

Alle kinderen van prins Constantijn en prinses Laurentien wonen op dit moment in het buitenland. Hun zoon Claus-Casimir studeert in Italië en hun jongste dochter Leonore studeert in Wales, aan het UWC Atlanti. Tijdens Koningsdag in Emmen gaven de trotse ouders een korte update over hun oudste dochter. Prinses Laurentien: ,,Het gaat heel goed met haar! Ze geniet en ze geniet van haar stage, het is haar van harte gegund.” Over een bezoekje blijven ze enigszins op de vlakte. Daarover zei de vader van Eloise: ,,Misschien wel.”

Tags

ELOISE VAN ORANJENEW YORKPRINS CONSTANTIJNPRINSES LAURENTIEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck