Gravin Eloise lak aan coronaregels

Eloise|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Eloise van Oranje-Nassau van Amsberg #doetooknietmeermee, blijkt uit een foto die influencer Robbert Rodenburg post op zijn Instagram-account samen met de gravin.

1,5 centimeter

,,Waarom hoeven jullie geen afstand te houden?” was een van de vele reacties die Robbert ontving op de foto. De 18-jarige student Eloise liet zich namelijk eerder deze maand interviewen door de influencer in zijn YouTube-programma ‘Open Kaart’. Na de opnames plaatsten beide een foto waar te zien is dat de twee eerder 1,5 centimeter afstand houden in plaats van 1,5 meter.

LEES OOK:

Gravin Eloise vlucht naar ouders na corona alarm

Lak aan coronaregels

Zaterdag plaatst Robbert nogmaals een foto met zijn nieuwe BFF Eloise en andere vriend, waarin lijkt dat de drie lak hebben aan de 1,5 meter regel. Fans geven kritiek: ,,Is dit volgens de COVID-19 regels! Kleine 1,5 meter is eerder 1,5cm… Snap het wel maar is niet handig om zo demonstratief te posten” plaatst een volger.

De dochter van prins Constantijn en prinses Laurentien is vorige maand gestart met haar hotelopleiding. Het is algemeen bekend dat de Amsterdamse studenten de 1,5 meter regel niet naleven waardoor het aantal coronabesmettingen enorm is gestegen. Daarnaast zit Eloise’s vader sinds vorige week vrijdag in zelfisolatie omdat hij in contact is geweest met een persoon die positief op corona is getest.

https://www.instagram.com/p/CFmgTnmgLAK/
https://www.instagram.com/p/CE9WeNpA3LX/

Tags

CORONACOVID-19ELOISE VAN ORANJEGRAVIN ELOISEROBBERT RODENBURG

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck