Gravin Eloise onthuld: ‘Dit is mijn type man’

Eloise
Door: Tanja Brouwer
19-06-2020

Gravin Eloise heeft in korte tijd heel wat fans erbij gekregen. Ze post regelmatig op haar Instagramaccount, heeft iedereen laten weten dat e is geslaagd voor de middelbare school en dat ze graag naar de Hotelschool wilt. En nu konden volgers haar vragen stellen. Twee van die vragen gingen over de liefde.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

‘Innerlijk is belangrijk’

Volgens konden vragen wat ze wilden. Zo vroeg iemand of ze liever een frikandel of een kroket eet en wat haar favoriete hobby’s zijn. Maar anderen wilden graag weten hoe het met liefdesleven zit, want daar heeft de gravin het niet vaak over. Zo vraagt iemand: ‘Heb je ooit een vriend gehad?” ‘Yes’, antwoordt Eloise. Een ander wil weten of ze op dit moment een vriend heeft. ‘Single and ready to mingle’, schrijft Eloise daarop. Oftewel: ze staat open voor een leuke man in haar leven. Tot slot wil iemand weten op wat voor type de dochter van prinses Laurentien en prins Constantijn valt. ,,Innerlijk is heel belangrijk”, schrijft ze terug. Maar uiteraard heeft Eloise wel een voorkeur. ,,En pluspunten voor bruin en krullend haar.”

Wie weet vindt ze de ware Jakob wel op haar vervolgopleiding. Eerder deze week had ze de selectiedag voor de Hogeschool in Amsterdam. Ze liet haar volgers weten dat het goed was gegaan, maar pas over twee weken hoort ze de uitslag en weet je of ze daar vanaf het nieuwe schooljaar kan starten. Wat ze anders gaat doen, is niet bekend.

TAGS

Meer DenD