Gravin Eloise vlucht naar ouders na corona alarm

Eloise||
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

De snelle stijging van het aantal coronabesmettingen in Amsterdam is Gravin Eloise niet in de koude kleren gaan zitten. Eloise, die deze zomer naar Amsterdam verhuisde voor haar studie, pakt vandaag halsoverkop de trein terug naar haar ouders: ,,Ik vind het fijner om thuis te zijn door de situatie in Amsterdam”

Kritiek

Eloise leek zich eerder geen zorgen te maken om besmet te raken met het virus. Zij kwam flink onder vuur te liggen nadat zij lak had aan de coronaregels . Ze poseerde op een foto met influencer Robbert Rodenburg, waar geen enkele vorm van 1,5 meter afstand te bekennen was.

De kritiek was niet mis: ,,Waarom hoeven jullie geen afstand te houden?” en ,,Hoe durf je als voorbeeld zoiets te doen!” schreven volgers onder de post.

Gepakte tassen

Nu laat Eloise zien dat zij haar biezen heeft gepakt en halsoverkop uit Amsterdam vlucht. Zij post op haar Instagram-story een filmpje dat zij met gepakte tassen in een trein zit. Ze schrijft erbij: ,,Dan maar voor de zekerheid terug…”

Beeld: screenshot Instagram @eloisevanoranje

Eloise laat weten dat zij terugkeert naar haar ouders. Haar vader Constantijn heeft er net tien dagen quarantaine opzitten nadat hij ‘in nauw contact’ was met een besmet persoon. Hij liet dit weten via zijn Twitteraccount, en zei zich ‘een paria’ te voelen na dit nieuws.

Klachten

Eloise stelt haar volgers gerust: zij heeft geen klachten maar vlucht preventief uit Amsterdam. Zij kan de verleiding om op terrasjes met haar vrienden te zitten waarschijnlijk niet weerstaan en vertoeft daarom de komende tijd bij haar vader en moeder.

Op haar story is te zien dat zij met een mondkapje in de trein zit onderweg naar haar ouders. Zij schrijft dat zij zich thuis veiliger voelt:

,,Voordat mensen zich zorgen maken… Ik heb helemaal geen klachten! Alleen vind ik het fijner om thuis te zijn door de situatie in Amsterdam.”

Beeld: screenshot Instagram @eloisevanoranje

Tags

CORONAELOISE VAN ORANJEPRINS CONSTANTIJN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck