Gregory gaf Rose Bertram ultimatum: ‘Het loopt uit de hand’

Rose kreeg ultimatum van Gregory
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Rose Bertram lijkt sinds de breuk met Gregory van der Wiel behoorlijk te genieten van haar vrijgezellenleven. Afgelopen weekend zou ze wéér volop aan het feesten zijn geweest, terwijl Gregory haar al eerder een ultimatum zou hebben gegeven om te stoppen met het gebruiken van drugs, meldt Juicechannel. ,,Het loopt uit de hand.”

Rose Bertram is afgelopen tijd het doelwit geweest van juicekanalen. Na haar breuk met Gregory van der Wiel wordt het ene na het andere gerucht over haar verspreid. Allemaal leugens, zo liet Rose al eerder weten op Instagram. Toch komt Juicechannel opnieuw met een verhaal over Rose.

Kinderen bij de oppas

Volgens het kanaal heeft Rose het afgelopen zaterdag behoorlijk bont gemaakt. ,,Rose was zaterdagavond uitgegaan bij Mad Fox in Amsterdam en is daarna met een groep mensen doorgegaan naar een after in een suite van het W Hotel”, meldt Juicechannel op Instagram. ,,De kinderen van Rose waren bij de oppas. Zij zou ze zondagochtend om 9 uur weer gaan ophalen, maar Rose had niet genoeg van het feesten.”

Beelden

Rose zou de oppas steeds hebben gevraagd of ze nog een uurtje extra zou kunnen oppassen. ,,Op een gegeven moment was de oppas er klaar mee en zei tegen Rose om 13:00 uur: ‘Als je nu niet binnen een kwartier hier bent dan ga ik weg.”’ Volgens het kanaal heeft Rose de hele nacht gefeest en zouden daar ook beelden van zijn gemaakt. ,,Deze kunnen we vanwege bronbescherming niet met jullie delen. Maar we kunnen wel vertellen dat ze knap eng uit haar oogjes keek…”

Ultimatum

Het kanaal vermoedt dat er drugs in het spel waren, maar dat is nergens bevestigd. Wel zou Gregory al eerder iets van het vermeende drugsgebruik van Rose hebben gezegd. ,,Gregory heeft Rose al eens eerder een ultimatum gegeven om te stoppen met drugs. Misschien is het handig om dit nog eens te doen, het loopt namelijk erg uit de klauwen”, concludeert het kanaal.

Tags

Gregory van der WielRose Bertram

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie