Groningse boyband maakt muzikale liefdesverklaring voor Alexia

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

De Groningse boyband Aantal Jongens heeft een muzikale liefdesverklaring voor prinses Alexia gemaakt. De groep, die bestaat uit vijf jongens uit Huizinge en Middelstum, lanceerde het lied Alexia afgelopen week op YouTube.

In het lied bezingen de vijf zangers de schoonheid en gratie van de prinses. “Alleen al hoe je loopt, ik kan het niet weerstaan”, zingen zij. “Je hebt blauw bloed en ik niet, ik ben normaal dus zie je me niet.” Aan het slot van het lied belooft een van de zangers op een bankje op de Grote Markt in Groningen op haar te wachten. “Maar zeg je nee, ga ik verder op jacht”, voegt hij er wel aan toe.

De vijf jongens vertellen zaterdag op RTV Noord dat zij met het lied hopen Alexia te overtuigen in Groningen te komen studeren. “We hadden het idee om een nummer te maken over een meisje, toen hebben we een paar namen bedacht. Daar kwam toen Alexia uit”, aldus zanger Tristan Ham.

Sunsation

Mede-bandlid Daan Zalm voegt toe dat “Groningen een mooie stad is. We hadden gehoord dat ze misschien in Groningen wilde studeren.” De groep begon muziek te maken in coronatijd. De formatie treedt op 23 maart op tijdens Sunsation, een dance-event in Middelstum.

Alexia, de tweede dochter van koning Willem-Alexander en koningin Máxima, rondde in mei haar examens af. De 18-jarige prinses zit nu in een tussenjaar.

 

BuzzE

 

 

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck