Groot drama voor Gordon: ‘Verlies van 350.000 euro’

Groot drama voor Gordon
Door: Charlotte Wijnen
16-08-2022

Gordon heeft na jaren eindelijk zijn villa in Blaricum weten te verkopen. Hoewel dat klinkt als een grote opluchting, baalt hij als een stekker. De villa is maar liefst 350.000 euro onder de vraagprijs verkocht.

Gordon sprong vorig jaar december een gat in de lucht toen hij eindelijk een koper had gevonden voor zijn villa. Maar een halfjaar later werd hij wéér teleurgesteld, want de koper kreeg de financiering niet rond.

Verlies van 350.000 euro

Omdat de koop niet door kon gaan, besloot Gordon zijn villa te verhuren voor het gigantische bedrag van 10.000 euro per maand. Op Funda is te zien dat het optrekje even verhuurd is geweest, maar na een aantal weken ging het opnieuw de verkoop in.

De villa kwam voor 3.250.000 op de markt terecht, wat gelijk staat aan de hypotheek die op de villa rust. Maar de koper heeft flink onderhandeld. Met succes, want de villa is voor 350.000 euro minder verkocht. Dat meldt BekendeBuren.

Domper

Het enorme verlies betekent opnieuw een grote domper voor Gordon. Toch zal hij ook blij zijn dat hij eindelijk van het optrekje af is. Naast deze villa heeft Gordon ook nog een penthouse te koop staan in Amsterdam voor 3,5 miljoen euro. Daarbovenop heeft hij uiteraard zijn woning in Dubai, waar hij al een tijdje woont.

Kijk HIER binnen in de villa

Meer DenD