Groot drama voor Willeke Alberti

Willeke Alberti
Door: Charlotte Wijnen
31-07-2021

Een groot drama voor Willeke Alberti: na dochter Daniëlle emigreert ook haar jongste zoon Kaj. Hij emigreert met zijn gezin naar Zuid-Frankrijk, tot groot verdriet van Willeke.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Lievelingsplek

Als iemand een echt familiemens is, is het Willeke Alberti wel. Helaas ziet ze haar kinderen en kleinkinderen een stuk minder dan ze zou willen. Haar oudste dochter Daniëlle heeft met haar man in Italië, Australië en Mexico gewoond. Tegenwoordig verblijven ze in Griekenland.

Maar nu vertrekt ook haar jongste zoon Kaj naar het buitenland. ,,Kaj vertrekt met zijn gezin naar Zuid-Frankrijk”, vertelt Willeke in weekblad Story. ,,Dat is mijn lievelingsplek in Europa.”

Johnny nog wel thuis

Willeke zal dus vast vaak langskomen bij Kaj, maar makkelijk is het niet om als moeder je kinderen en kleinkinderen te moeten missen. Gelukkig heeft ze nog zoon Johnny, die wel in Nederland blijft wonen. Willeke geniet dan ook met volle teugen van zijn kinderen.

Ook bonuskleindochter Kiki hoort er helemaal bij, die Anouk, de vrouw van Johnny, uit een eerdere relatie kreeg. ,,Ik beschouw Kiki als mijn kleindochter. Zo hoort dat ook”, aldus Willeke.

Meer DenD