Groot nieuws voor Waddinxveen: 131e Dirk open

Dirk Waddinxveen open.
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

De 131e Dirk-winkel van Dirk van den Broek is geopend! Woensdagochtend was het één groot feest in Waddinxveen. In winkelcentrum Gouweplein opende om 9 uur de nieuwste Dirk van den Broek zijn deuren.

De opening werd gevierd met koffie, prachtige bossen bloemen en een feestelijk rad. Er reed zelfs een speciale Dirk-trein door de gemeente om klanten op te halen en naar de goedkoopste supermarkt van Nederland te brengen.

Supermarktmanager Marc de Meij opende onder luid applaus de laatste, kersverse Dirk-supermarkt. ,,De komst van Dirk in Waddinxveen was niet te missen door de aankondiging op bussen, het uitdelen van onze opvallende tassen en de rode posters die voor vele ramen hingen om zo kans te maken op een gevulde Dirk-tas”, aldus De Meij.

,,Maar nu openen we dan ook echt de eerste Dirk in Waddinxveen. Na een aantal weken hard werken, mag ik iedereen welkom heten in deze moderne en energiezuinige supermarkt. Elke week verrassen we onze klanten met scherpe aanbiedingen en lage prijzen. Mijn team en ik staan klaar om iedereen wegwijs te maken.”

Dirk van den Broek in Waddinxveen is open.
Dirk van den Broek in Waddinxveen is open.
Dirk van den Broek in Waddinxveen is open.
Dirk van den Broek in Waddinxveen is open.

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck