Groot verdriet voor Harry Mens: ‘Chanel en ik zijn uit elkaar’

Verdriet voor Harry Mens
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Harry Mens schreeuwde twee maanden geleden nog van de daken hoe verliefd hij is op zijn 35 jaar jongere vriendin Chanel Lohuis. Maar nu blijkt de kortstondige relatie alweer gestrand te zijn. ,,Mijn relatie is alweer voorbij.”

Harry was één keer getrouwd, had twee lange relaties en beleefde daarna alleen nog een aantal dates. Maar de zoektocht op ware liefde gaf de 75-jarige presentator niet op. Een aantal maanden geleden liep hij de prachtige Chanel tegen het lijf, waar hij tot over zijn oren verliefd op werd.

Liefde op het eerste gezicht

,,Het is me overkomen dat ik toch weer verliefd ben geworden. Neem van mij aan dat het erg serieus is”, zei hij twee maanden geleden nog in De Telegraaf.

Toen de twee elkaar tegen het lijf liepen, was het voor Harry liefde op het eerste gezicht. ,,De vonk sloeg meteen over, zowel bij Chanel als bij mij. We hebben daarna contact gehouden. We zijn gaan daten en we kwamen beiden al heel snel tot de ontdekking dat wat we voor elkaar voelden geen bevlieging was.”

Geen ‘golddigger’

Eén van de grootste pluspunten in de relatie was volgens Harry het feit dat Chanel een succesvolle zakenvrouw is die onafhankelijk in het leven staat. Geruchten over dat ze een ‘golddigger’ is, gooide Harry dan ook direct de prullenbak in. ,,In financieel opzicht heeft Chanel me niet nodig. In zaken is ze erg succesvol.”

‘Mijn relatie is alweer voorbij’

De relatie leek veelbelovend, maar blijkt nu toch gestrand te zijn. ,,Mijn relatie is alweer voorbij”, vertelt Harry in weekblad Story. Waarom de twee een streep door de relatie hebben gezet is niet duidelijk. ,,Verder wil ik er niets over kwijt.”

Tags

Harry MensRelatieUit elkaar

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie