Groot verdriet voor Lee Towers

Groot verdriet voor Leen
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Lee Towers blikt terug op een bewogen jaar. Hij heeft een hoop ongelukjes gehad, maar ook privé was het een lastige tijd. De zanger heeft twee schoonzussen verloren.

Voor Lee was 2023 ‘een jaar met een lach en een traan’. ,,Afgelopen tijd heb ik twee schoonzussen verloren, dat hoort ook bij het leven”, vertelt Lee in gesprek met Showbuzz. ,,Dan realiseer je je dat het toch allemaal heel betrekkelijk is.”

Ongelukjes

De zanger sluit het jaar af met een hoop ongelukjes. ,,Ik heb mijn heup gebroken, daarna mijn hand. Maar ja, we hebben geen ongeneeslijke ziekte. En mijn optredens gingen gewoon door, waar ik nog steeds mijn adrenaline vandaan haal.”

Wens

Voor 2024 heeft Lee maar één wens. ,,Dat we met elkaar nog mogen blijven genieten, ook van heel veel kleine dingen”, vertelt hij. ,,Hopen dat we gezond mogen blijven en mogen blijven genieten: van de kinderen, kleinkinderen, achterkleinkinderen, familie en vrienden. Pluk de dag en tel je zegeningen.”

Gezond

De zanger doet er dan ook alles aan om gezond te blijven. Lee vertelt dat hij elke dag op de hometrainer zit en twee keer per week naar de sportschool gaat. ,,Ik heb een conditie als een paard. Met een heupbreuk moet je revalideren, daar staat een jaar voor. Dat is iets waar je eigenlijk geen tijd voor hebt. maar ja, zo werkt het niet. Haha.”

Tags

LEE TOWERS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck