Groot verlies voor man John de Bever: ‘Mijn hart huilt’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Kees Stevens, de man van John de Bever, deelt verdrietig nieuws op Instagram. Zijn oma, bij wie hij is opgegroeid, is overleden. ,,Mijn hart huilt.”

Kees deelt het verdrietige nieuws bij een foto van hem en zijn oma op Instagram. ,,Je was m’n oma Miep, vriendin en vertrouwenspersoon”, begint Kees zijn emotionele bericht. ,,Ik hield van niemand meer dan van jou. Mijn hart huilt maar ben blij dat je geen pijn meer hebt.”

Groot verlies

Het is een enorme klap voor Kees, die drie keer per week naar zijn oma ging. Vier jaar geleden verloor hij ook zijn opa. ,,Als er iets bestaat hoop ik dat je nu bij opa bent”, schrijft Kees. ,,Bedankt samen voor alles wat jullie hebben gedaan voor mij. Door jullie ben ik wie ik nu ben. Met trots was je ‘Oma Worssie’. Wat zal ik je missen.”

Ouders

Kees vertelde al eerder dat hij geen band heeft met zijn ouders. Hij groeide dan ook grotendeels op bij zijn opa en oma, de ouders van zijn moeder. ,,Ik heb van mijn ouders nooit de liefde gekregen die je als kind nodig hebt”, vertelde Kees aan weekblad Privé. ,,Ik praat er nooit over, maar misschien is het wel een keer goed. Laatst had ik het daar met John ook over. Hoe gek wij met de honden zijn, die voelen voor ons als kinderen. Ik zou het nooit zover laten komen bij een kind. Er is gewoon geen band. Eigenlijk kan ik het niet begrijpen.”

John wil graag dat Kees het goedmaakt met zijn ouders, maar Kees zei dat hij daar geen behoefte aan heeft. ,,Dat hoeft voor mij niet. John noemt dat koppigheid. Weet je, ik heb het een plekje gegeven.”

Tags

DE BEVERSJOHN DE BEVERKEES STEVENS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck