Grootste droom John de Bever in vervulling

Droom John komt uit
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

John de Bever keek jarenlang met lede ogen toe hoe tal van zijn collega’s op het podium van Holland Zingt Hazes stonden. John zei eerder dat hij teleurgesteld in Rachel Hazes is omdat hij nooit is uitgenodigd om op te treden. Nu komt deze droom alsnog uit. ,,Ik wist niet wat ik hoorde. Dit is mijn droom”, zegt John vol ongeloof.

Holland Zingt Hazes

André Hazes sr. blijft hét grote voorbeeld van John de Bever, maar van Rachel kreeg hij nooit de vraag om op te treden bij Holland Zingt Hazes. Dat zit hem behoorlijk dwars, zo vertelde hij eerder in de media. Maar ondanks de kritiek op Rachel, besloten John en zijn man Kees Stevens wel naar de première van de documentaire van André te gaan. Een dag later kreeg hij een berichtje van Rachel, iets wat John nooit had verwacht.

Grootste droom

,,Ze schreef dat zij en André het leuk zouden vinden als ik bij Holland Zingt Hazes zou gaan optreden”, vertelt John in gesprek met weekblad Story. ,,Als ik daar ook in geïnteresseerd zou zijn, kon ze mijn naam aan de producent doorgeven. Ik wist niet wat ik hoorde. Dat is mijn droom.”

John zegt dat hij het stoer vindt dat Rachel hem alsnog heeft gevraagd. De kritiek op haar is dan ook als sneeuw voor de zon verdwenen. ,,De productie was het er ook mee eens en daarom sta ik dus volgend jaar drie avonden lang in Ziggo Dome. Daarmee komt mijn grootste droom uit”, zegt hij enthousiast.

Tags

HazesJohn de BeverRachel Hazes

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie