Grootste wens Patricia Paay in vervulling? ‘Mijn dochter wil een baby’

Patricia wordt oma
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

De grootste wens van Patricia Paay gaat misschien in het nieuwe jaar wel in vervulling. Haar dochter Christina heeft aan haar laten weten dat ze grootse toekomstplannen heeft met haar vriend. ,,Ze wil een baby”, zegt Patricia trots.

Patricia Paay heeft een grote wens om oma te worden en die wens kan binnenkort zomaar in vervulling gaan. Haar dochter Christina heeft al enige tijd een vriend en ze zijn klaar voor de volgende stap in hun relatie. Of er dit jaar een bruiloft komt weet Patricia niet, maar Christina heeft haar wel iets anders verteld. En ze kan niet wachten om dat nieuws met iedereen te mogen delen.

‘Ik word misschien oma’

,,Ik heb haar wel horen praten over een baby. Een baby wil ze”, zegt Patricia in gesprek met Shownieuws. En dat betekent dat ze oma gaat worden! ,,Enig. Ik ben gek op baby’s! Ik zou een hele leuke oma worden. Ik zou het heel leuk vinden.”

Emigratieplannen

Patricia heeft een roerig jaar achter de rug. Zelfs na haar operaties heeft ze nog altijd last van haar heup. Tijdens de koude dagen met sneeuw en ijzel loopt ze veel risico met haar heup en dat bracht haar op ideeën. ,,Robbert en ik hebben het er laatst nog over gehad hoe heerlijk het niet zou zijn om in Zuid-Europa te kunnen gaan wonen. We hebben het erover om te gaan emigreren”, vertelde ze in gesprek met BekendeBuren. Wat Patricia tegenhoudt is haar 96-jarige moeder die in een verzorgingstehuis zit, zo liet ze destijds weten. Maar nu speelt haar dochter waarschijnlijk ook een grote rol: wanneer zij een kindje krijgt zal Patricia ongetwijfeld dicht bij haar in de buurt willen blijven.

Tags

PATRICIA PAAYWENS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck