Grootste wens Rob de Nijs uitgekomen

Grootste wens Rob de Nijs uitgekomen
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

De grootste wens van Rob de Nijs is uitgekomen. Zijn oudste zoon Robbert is met zijn grote liefde Sharon in het huwelijksbootje gestapt. En Rob was erbij!

Robbert en zijn verloofde Sharon hebben elkaar het jawoord gegeven op een bijzondere locatie, namelijk Burgers’ Zoo in Arnhem. Musicalster Mariska van Kolck heeft de twee in het echt verbonden.

Grootste wens

Extra speciaal voor Robbert was dat zijn vader Rob aanwezig kon zijn bij de bruiloft, die aan parkinson lijdt. Vorig jaar leek het er even op dat Rob niet meer bij de bruiloft kon zijn, maar de zanger wist uiteindelijk uit een diep dal te klimmen en kon boven alle verwachtingen het huwelijk van zijn zoon bijwonen.

,,Het was gewoon een wonder”, vertelt Robbert aan De Telegraaf. ,,Je wilt niet weten hoe het voelt om nog wat langer van je vader te kunnen genieten. Dat je nog dingen tegen elkaar kunt zeggen.”

Huwelijk

Robbert vroeg Sharon tijdens een vakantie in Zuid-Afrika ten huwelijk. ,,Met een groep pinguïns om ons heen als getuigen heb ik gisteren mijn lieve vriendin Sharon Schets ten huwelijk gevraagd”, schreef Robbert destijds op Facebook. Henriëtte en Rob waren dolgelukkig toen ze het grote nieuws hoorden. ,,Rob en ik raakten behoorlijk emotioneel toen Robbert ons het grote nieuws vertelde”, vertelde Henriëtte aan weekblad Story. ,,We zijn er zo blij mee en ik ben dol op bruiloften. We kunnen niet wachten tot die dag aanbreekt.”

Tags

ROB DE NIJS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck