‘Grote financiële problemen voor Harry en Meghan’

Financiële problemen bij Harry en Meghan
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Ondanks dat Meghan Markle uitvoerend producente gaat worden van een animatieserie op Netflix, staan zij en prins Harry onder enorme financiële druk…

Bewijzen

Na het ondertekenen van een miljoenendeal met Netflix vorig jaar, staan Harry en Meghan onder financiële druk. Dat meldt het Britse ‘Express’. ,,Harry en Meghan moeten bewijzen dat ze de investering waard zijn. Anders worden ze afgeschreven”, aldus koninklijke commentator Daniela Elser.

,,Als de interesse in hen afneemt, of als de publieke vermoeidheid voor het nooit-uit-het-nieuws-duo intreedt, dan kan hun waarde gaan kelderen”, schreef de commentator.

Toch niet zo rooskleurig?

Ze hebben een meerjarig contract ondertekend en het is de bedoeling dat het paar verschillende soorten programma’s gaat maken voor de streamingdienst. Met dit contract lijkt de toekomst van het paar rooskleurig. Maar nu blijkt het toch anders te liggen.

Insiders uit de branche klappen uit de school. ,,Harry en Meghan verdienen niet genoeg met de deal”, luidt het in ‘The Times’. Volgens de insiders brengt de deal maar tussen de 1,85 miljoen en 3,7 miljoen dollar op.

,,De kosten voor beveiliging en het huis in Montecito worden alleen al geschat op 5,9 miljoen”, aldus een insider.

Nieuwe productie is hard nodig

Wél kunnen ze meer verdienen door middel van producties. Gisteren werd bekend dat Meghan uitvoerend producente wordt van een animatieserie op Netflix.

Voor Meghan is dit een thuiswedstrijd, want ze was voorheen een gevierd tv-actrice in de serie Suits. Nu zet ze een stap verder in die loopbaan, waarmee de samenwerking met Netflix meer inhoud krijgt. Volgens insiders hebben Harry en Meghan gezien de financiële druk dit ook zeker nodig…

Tags

HARRY EN MEGHANMEGHAN EN HARRYMEGHAN MARKLEPRINS HARRY

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck